32.6 C
Craiova
luni, 15 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCererea lui Vlad Pascu prin care solicita înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, respinsă

Cererea lui Vlad Pascu prin care solicita înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, respinsă

Cererea lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, a fost respinsă marţi Judecătoria Mangalia. Solicitarea a fost considerată neîntemeiată.

Cererea lui Vlad Pascu prin care se solicita înlocuirea arestului preventiv cu ce a arestului la domiciliu a fost respinsă, marți, de Judecătoria Mangalia, relatează Agerpres.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

„Judecătoria Mangalia (…) respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului (…). Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei. Cu drept la contestaţie pentru inculpat şi pentru procuror, în termen de 48 de ore de la comunicarea prezentei”, se arată în soluţia pe scurt a judecătorilor, potrivit Agerpres.

Vlad Pascu, trimis în judecată în octombrie 2023

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia l-au trimis în judecată pe Vlad Pascu, în octombrie 2023, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Citește şi: Directorul societăţii de termoficare din Mangalia, reţinut de DNA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS