15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii au transmis anunţă că săptămâna viitoare vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor, conform prognozei anunţate vineri.

Săptămâna 6 – 13 mai

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 13 – 20 mai

Temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice şi în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acestă perioadă.

Săptămâna 20 – 27 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 27 mai – 3 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Citește și: Polițiști de frontieră atacați cu cuțitul. Agresorii prinși cu focuri de avertisment

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS