19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat pentru că și-a sechestrat concubina, după ce a sărit din mașină de frica lui

Bărbat arestat pentru că și-a sechestrat concubina, după ce a sărit din mașină de frica lui

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi sechestrat într-un hotel concubina ca să nu se afle că se aruncase din mașină de frica lui. În timp ce se călătoreau cu mașina, bărbatul a ameninţat-o, iar femeia a sărit din mașină, rănindu-se.

Pe 25 aprilie, în jurul orei 1.00 noaptea, poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale al IPJ Bistrița-Năsăud au fost sesizaţi de personalul medical de la spitalul din Bistriţa că o pacientă de 35 de ani prezintă leziuni ca urmare a unui accident.

Din primele investigaţii a reieşit că, pe 21 aprilie, în timp ce aceasta se deplasa pe direcţia Sigmir – Beclean, cu un autoturism condus de concubinul ei, un bărbat de 38 de ani din Oradea, ar fi fost ameninţată de către acesta. Întrucât bărbatul ar fi refuzat să oprească la solicitările repetate ale femeii, aceasta ar fi sărit din autoturism, rănindu-se.

Bărbatul a dus-o a doua zi la spital

Ulterior, bărbatul ar fi urcat-o în autoturism, ar fi dus-o la un hotel din Oradea şi nu i-ar fi permis să ia legătura cu familia.

Pe 22 aprilie, întrucât starea de sănătate a femeii s-a înrăutăţit, bărbatul ar fi transportat-o la un spital din Oradea. Pe 25 aprilie, la solicitarea familiei, femeia a fost transferată la spitalul din Bistriţa.

Pe 26 aprilie, bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie şi părăsirea locului accidentului. Pe 27 aprilie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Hoți prinși în flagrant când furau colete de la o firmă de curierat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS