21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRecidivist reţinut pentru că a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren viran din Petroşani

Recidivist reţinut pentru că a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren viran din Petroşani

Un bărbat care a mai fost condamnat pentru omor calificat a fost reţinut de procurorii din Petroşani care îl acuză că în urmă cu două luni a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon de tragere din localitate.

Victima era o femeie de 35 de ani, care locuia în comuna General Berthelot din Hunedoara. Conform anchetatorilor, aceasta practica prostitţia şi îşi racola de obicei clienţii în gara din Petroşani.

Femeia a fost găsită fără viață, pe un teren viran din apropierea unui fost poligon de trageri al Jandarmeriei din Petroșani, ascunsă printre resturi de vegetație. Niște tineri care se plimbau pe acolo cu bicicleta i-au găsit întâmplător trupul, pe jumătate dezbrăcat şi intrat în putrefacţie.

Anchetatorii bănuiesc că fusese ucisă în altă parte şi era moartă de mai multe zile. Au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere ale localnicilo.

Miercuri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat că au suspect în acest caz. Din cercetările efectuate rezultă că, pe 19 februarie, în intervalul orar 21.53-23.12, femeia a fost sugrumată de bărbatul reţinut, pe raza municipiului Petroşani. Apoi cadavrul i-a fost ascuns pe un teren viran din apropierea fostului poligon de tragere din municipiul Petroşani.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un bărbat a zgâriat 22 de maşini pentru că nu i-a plăcut cum erau parcate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS