22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei bărbaţi, reţinuţi după ce l-au bătut pe stradă pe un tânăr care datora bani unuia dintre ei

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce l-au bătut pe stradă pe un tânăr care datora bani unuia dintre ei

Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce au fost văzuţi de doi poliţişti aflaţi în timpul liber când îl băteau pe un tânăr de 28 de ani, în zona unei intersecţii din Sectorul 2 al Capitalei. Victima i-ar fi datorat bani unuia dintre agresori.

Poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie au reţinut trei bărbaţi, cu vârste între 31 şi 43 de ani, cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ancheta a început după ce, duminică, doi poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, aflaţi în timpul liber, au văzut, în zona unei intersecţii din Sectorul 2, trei bărbaţi care loveau un tânăr.

Poliţiştii au intervenit şi au aplanat conflictul, apoi au solicitat sprijinul echipajelor de ordine şi siguranţă publică, persoanele implicate fiind duse la sediul subunităţii.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei trei bărbaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate pe fondul unui conflict preexistent.

Cei trei agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie.

Citeşte şi: Elev de 8 ani, lovit de maşină după ce a coborât din microbuzul școlar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS