20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn profesor şi o profesoară, amendați după ce s-au bătut în vestiarul școlii

Un profesor şi o profesoară, amendați după ce s-au bătut în vestiarul școlii

Un profesor şi o profesoară au fost amendați după ce s-au bătut în incinta școlii din comuna prahoveană Păuleşti. Femeia a reclamat la poliţie că a fost lovită cu palma peste faţă de către colegul său. Poliţiştii i-au amendat pe amândoi, scrie News.ro.

”La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti. Din verificări, a reieşit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulţumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc. În urma altercaţiei, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, a transmis IPJ Prahova.

Incidentul a avut loc între doi profesori de sport, în vestiarul şcolii. Cel care ar fi pornit scandalul, arată primele date din investigaţie, ar fi fost profesorul, nemulţumit de faptul că profesoara a ajuns târziu la oră.

Cei doi au fost amendaţi de către poliţie în baza Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt. A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi: Un poliţist băut a intrat cu maşina personală prin gardurile a două case

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS