21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSupărat că a pierdut bani, un bărbat a distrus cu toporul aparatele din două săli de păcănele

Supărat că a pierdut bani, un bărbat a distrus cu toporul aparatele din două săli de păcănele

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi distrus cu un topor 19 aparate electronice, o ruletă şi un bar de la două săli de jocuri din municipiul Giurgiu.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc şi ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice.

Din cercetări a reieşit că, pe 16 februarie, un bărbat, de 36 de ani, din Giurgiu, ar fi intrat într-o sălă de jocuri de noroc din municipiul Giurgiu şi ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă şi barul. La scurt timp, a intrat într-o altă sală de jocuri de noroc, unde a distrus încă opt aparate electronice.

Din spusele martorilor, bărbatul ar fi procedat în acest fel de supărare că a mulţi bani la păcănele.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase,

La începutul lunii, un bărbat de 42 de ani din Galaţi, supărat că a pierdut toţi banii la jocurile de noroc, şi-a adus copiii să spargă aparatele cu toporul. Fiii acestuia, de 17 ani, respectiv 18 ani, au făcut praf păcănelele şi au plecat cu suma de 35.000 de lei.

Citeşte şi: Român urmărit internaţional, prins când circula cu autobuzul fără bilet în Franţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS