16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCiolacu l-a demis pe secretarul de stat care i-a respins cererea de a fi declarat „luptător cu rol determinant” la Revoluţie

Ciolacu l-a demis pe secretarul de stat care i-a respins cererea de a fi declarat „luptător cu rol determinant” la Revoluţie

Secretarul de stat Mihai Dodu, care conducea Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost demis, miercuri seară, de premierul Marcel Ciolacu. În vara acestui an, Dodu a respins cererea lui Ciolacu de a fi declarat „luptător cu rol determinant la Revoluția din 1989”, informează Europa Liberă.

Decizia privind eliberarea lui Mihai Iulian Dodu din funcție a fost publicată miercuri seară în Monitorul Oficial, notează sursa citată.

Mihai Dodu a fost înlocuit de premierul Ciolacu cu Sever-Romulus Stana, fost prefect al Capitalei, fost președinte interimar al PSD București și fost consilierul al primarului sectorului 6 Gabriel Mutu, potrivit libertatea.ro.

Mihai Dodu, fiul eroului Daniel Dodu ucis în Revoluția din decembrie 1989, a fost demis de Marcel Ciolacu, după ce în vară instituţia pe care o conducea a respins cererea premierului de a fi declarat „luptător cu rol determinant la Revoluţia din 1989”.

Citiţi articolul integral pe libertatea.ro.

Citeşte şi: Doi marinari, răniți după ce o navă a lovit o mină în Marea Neagră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS