0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Accident cu două victime pe Valea Oltului

Vâlcea: Accident cu două victime pe Valea Oltului

Accident cu două victime pe Valea Oltului. Traficul rutier pe drumul naţional DN 7, în localitatea Racoviţa, se desfăşoară cu dificultate în această seară, în urma unui accident rutier. Au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Două victime au fost transportate la spital.

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 33 de ani din Codlea, judeţul Braşov, în timp ce conducea o autoutilitara pe DN 7, în localitatea Racoviţa, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. Acesta era condus de un alt bărbat de 71 de ani din municipiul Sibiu”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Trei dintre pasagerii implicaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, în urma evenimentului trei dintre pasagerii implicaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au fost transportaţi la spital.

„În evenimentul rutier au fost implicaţi patru pasageri, care s-au autoevacuat, iar trei dintre aceştia au fost evaluaţi medical. Nu au fost persoane încarcerate. Două victime, una de sex feminin şi una de sex masculin, au fost transportate la UPU Vâlcea de ambulanţele SAJ”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. Aceştaia au asigurat în zonă şi măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

În zonă se circulă alternativ pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

Citeşte şi: (VIDEO) Olt: Bărbat reţinut pentru violare de domiciliu și furt 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS