1.4 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Bărbat reţinut pentru violare de domiciliu și furt 

(VIDEO) Olt: Bărbat reţinut pentru violare de domiciliu și furt 

-

Polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut, pe 19 noiembrie, un bărbat cercetat pentru violare de domiciliu și furt.

Oamenii legii au fost sesizați, în perioada 3 -7 noiembrie, cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni comise în comuna Scărișoara, din județul Olt.

Persoane necunoscute ar fi pătruns, în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, fără drept în locuința unei femei, din localitate. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea de domiciliu, potrivit IPJ Olt.

La data de 5 noiembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras o bicicletă din fața unei societăți comerciale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, la data de 7 noiembrie, persoane necunoscute i-ar fi sustras unui bărbat un portofel în care se afla suma de 2.400 de lei. Poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 38 de ani, din Scărișoara, județul Olt. Acesta este bănuit de comiterea faptelor. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere

După administrarea probatoriului, pe 19 noiembrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului, bănuit de comiterea faptelor, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 20 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Acesta a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta, având în vedere limitele pedepselor aplicate pentru infracțiunile ce fac obiectul cauzei.

Citeşte şi: Vor fi schimbați şefii instituţiilor cu atribuţii de control din subordinea Ministerului Finanţelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Se apropie ultima zi de valabilitate a asigurărilor RCA...

Atenţie, şoferi săptămână viitoare expiră perioada de graţie pentru...

ȘTIRI GdS