22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie 

Aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie 

Aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie. Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe anunță că aderarea României și a Bulgariei la Schengen se va afla iar pe ordinea de zi a Consiliului JAI de la finalul acestui an. Deocamdată, informația vine strict de la USR, iar alți europarlamentari nu au postat informări în acest sens.

„ACUM la Bruxelles: aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie! Mentionarea în agenda Consiliului este aproape identică față de cea de anul trecut, de la ședința în care veto-ul Austriei ne-a ținut la cozile Europei încă un an.

Este ultimul tren pentru țara noastră, rămâne să vedem dacă toată presiunea pusă de Comisie, de Parlament, de fiecare dintre noi a funcționat și România va fi parte din spațiul liber de circulație european, așa cum merită încă din 2011″, scrie Gheorghe pe pagina sa de Facebook, conform stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Joe Biden împlinește 81 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS