22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci muncitori feroviari, spulberați de un tren în Italia

Cinci muncitori feroviari, spulberați de un tren în Italia

Cinci muncitori care efectuau lucrări de întreținere a căii ferate au fost loviți și uciși de un tren. Accidentul feroviar a avut loc la miezul nopţii de miercuri spre joi, pe linia Torino-Milano, în apropiere de gara Brandizzo (Piemonte). Traficul feroviar a fost suspendat şi multe trenuri au fost anulate.

Accidentul s-a produs la câteva minute după miezul nopții pe linia Torino-Milano, între Chivasso și Brandizzo. Trenul care i-a lovit pe muncitori mergea cu 160 km/h spre Torino. Era un tren de călători gol, care transporta vagoane de la o stație la alta. 

Grupul de muncitori lucra la înlocuirea unor porţiuni de şine de cale ferată. Impactul a fost nimictor, victimele fiind târâte sute de metri. Rămășițe umane au fost găsite chiar și la 300 de metri de locul accidentului. După ciocnire, trenul s-a oprit la un kilometru de punctul de impact.

Cei cinci muncitori erau angajați ai companiei Sigifer din Borgo Vercelli. Toți au murit pe loc din cauza impactului cu trenul de mare viteză. Aceştia aveau vârstele de 22, 34, 43, 49 şi 52 de ani.

Doi muncitori care au supraviețuit accidentului sunt internaţi la spitalul din Chivasso.

Cauzele accidentului sunt încă clare.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale gării sunt în curs de analiză de către procuratura din Ivrea pentru a determina circumstanțele exacte ale tragicului eveniment.

Citeşte şi: CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea – sâmbătă, 2 septembrie, ora 12.00, la Sala Sporturilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS