23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie jefuită la comandă de doi tineri pe scuter care au provocat un accident

Femeie jefuită la comandă de doi tineri pe scuter care au provocat un accident

O femeie a fost jefuită în trafic, la comanda amantului. Acesta ar fi pus doi bărbați să îi lovească mașina cu un scuter și să îi fure geanta plină cu bani. Furtul a avut loc chiar în timp ce făceau constatarea amiabilă în urma tamponării din trafic, informează Digi24.

Femeia de 28 de ani a sunat la 112 să anunțe că i-a fost furată geanta cu 48.000 de euro și 1.800 de lei din mașină în timp ce se afla într-o benzinărie din Sectorul 5 al Capitalei.

Doi bărbați aflaţi pe un scuter ar fi lovit în mod intenționat autoturismul femeii. Ulterior, ei i-ar fi propus acesteia să tragă pe dreapta în benzinărie și să facă o constatare amiabilă. În timp ce unul dintre bărbați scria înțelegerea amiabilă cu femeia, celălalt ar fi sustras geanta plină cu bani din interiorul mașinii.

Scenariul ar fi fost pus la cale de amantul femeii, de 26 de ani. Acesta a fost reținut de polițiști, după ce aceștia au făcut percheziții și au descoperit că el ar fi pus totul la cale.

Scuterul avea un număr de înmatriculare furat de la o mașină, iar cei doi bărbați aflați pe el nu aveau permis de conducere. Acum sunt căutați de polițiști pentru punere în circulație sau conducere a unei vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul fără permis și furt calificat.

Citește şi: Amendă de 32.000 de lei pentru spitalul unde un medic a cusut în piciorul unui pacient frâna bicicletei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS