15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Ciolacu îi vizitează pe copiii de la Centrul Nicolae Robănescu, afectat de incendiu

Premierul Ciolacu îi vizitează pe copiii de la Centrul Nicolae Robănescu, afectat de incendiu

Premierul Marcel Ciolacu va vizita, miercuri dimineaţă, Spitalul Marie Curie din Bucureşti, unde au fost transferaţi copiii de la Centrul Naţional Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii “Dr. Nicolae Robănescu”, afectat de incendiu. De asemenea, Ciolacu va merge şi la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu.

Guvernul a anunţat că programul oficial al premierului începe, miercuri, la ora 09.00, cu o vizită la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Sklodowska Curie.

Ulterior, va merge la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Sklodowska Curie a preluat, marţi seară, toţi pacienţii internaţi la Centrul Robănescu”. În curtea acelei unităţi medicale a explodat un transformator care ulterior a luat foc.

În Centrul Robănescu erau internaţi 79 de copii şi aparţinători ai acestora. 110 persoane au fost transferate la Spitalul Marie Curie, aflat în imediata apropiere.

Marţi noapte, centrul era doar parţial alimentat cu energie electrică, dar echipele furnizorului de electricitate lcurau pentru remedierea situaţiei.

Citește și: Angajații din costrucții protestează în fața Guvernului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS