19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn cămin de bătrâni din Dolj a fost închis temporar pentru că nu avea autorizație de la DSP

Un cămin de bătrâni din Dolj a fost închis temporar pentru că nu avea autorizație de la DSP

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a transmis raportul cu rezultatele controalelor desfășurate în această săptămână la căminele și azilele din România, controale cerute de premierul Marcel Ciolacu.(antena3.ro).

Din raportările transmise de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială rezultă că în perioada 10-14.07.2023, la nivel național au fost efectuate controale la un număr de 2.480 servicii sociale. Au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, din care 16 avertismente și 89 amenzi, în cuantum total de 1.141.000 lei. Pe această listă apare și un cămin din Șimnicu de Sus, Dolj a cărui activitate a fost suspendată. Este vorba de un cămin de bătrâni, Casa Speranței, administrat de S.C. Boieru SRL. Aici au fost găsite 47 de persoane vârstnice. Căminul nu avea autorizație DSP motiv pentru care i-a fost suspendată temporar activitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS