18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpectacol cu statui vivante, în centrul Craiovei

Spectacol cu statui vivante, în centrul Craiovei

Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Craiova îi invită pe craioveni vineri 30 iunie, ora 20:00, în Piața „Frații Buzești” și sâmbătă, 1 iulie, de la aceeași oră în Piața „Mihai Viteazul”, la spectacolul de statui vivante – Triptic Shakespeare, regizat de Mihai Mălaimare.

„Spectacolul face parte din proiectul Outdoors – Statui Vivante prin care ne dorim să creăm puncte a atracție în centrul vechi al Craiovei și nu numai, prin momente artistice deosebite. Prin acest proiect ne propunem să aducem publicul cât mai aproape de actul cultural și să sprijinim participarea tinerilor artiști la viața culturală a orașului”, a declarat Laurenţiu Tudor, managerul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.

Evenimentele „Outdoors” sunt un proiect iniţiat în urmă cu mai mulţi ani de TRADEM, cu scopul de a aduce cultura mai aproape de oameni. Din 2021, acestea au loc constant, sub forma unei stagiuni de vară. În cadrul acesteia, instituţia organizează spectacole de teatru, recitaluri de poezie, concerte şi proiecţii de film în aer liber, în parcuri sau în centrul oraşului.

În această vară, craiovenii vor putea urmări filme în aer liber, în cadrul proiectului „Urban Movie”, care a debutat deja pe 23 iunie. Urmează şi recitalurile de poezie în spaţii neconvenţionale, „Urban Poetry”.

Citeşte şi: Pilula contraceptivă creşte riscul de depresie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS