17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr fără permis a furat o maşină, a accidentat un copil, apoi a fugit

Un tânăr fără permis a furat o maşină, a accidentat un copil, apoi a fugit

Un tânăr fără permis a furat o maşină, a accidentat un copil, apoi a fugit. Poliţiştii l-au identificat, dar nu l-au găsit încă şi au deschis pe numele lui un dosar penal, scrie News.ro.

Tânărul de 21 de ani care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a furat o maşină. La un moment dat, a făcut manevra de mers înapoi și a accidentat un copil de 10 ani. S-a speriat și a părăsit locul accidentului.

”Pe 24 mai 2023, în jurul orei 16.00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Parţa, din judeţul Timiş, soldat cu rănirea unei persoane. Poliţiştii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism în localitatea Parţa. La un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins şi accidentat un minor de 10 ani. După impact conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”, a transmis vineri IPJ Timiş. 

Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani. Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Autoturismul pe care l-a condus a fost luat fără încuviinţarea proprietarului.

Oamenii lgii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării conducătorului auto.

Citește și: Familie jefuită în timp ce-și înmormânta trei membri morți într-un accident

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS