17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFamilie jefuită în timp ce-și înmormânta trei membri morți într-un accident

Familie jefuită în timp ce-și înmormânta trei membri morți într-un accident

O familie din Roman a fost jefuită în timp ce-și înmormânta trei membri morți luni într-un accident. Hoții au forțat ușa casei și au luat banii și bijuteriile găsite.

Familia celor trei persoane care au murit, luni, în accidentul rutier din localitatea Secuieni a fost jefuită în timpul înmormântării.

„La data de 25 mai, în intervalul orar 12.00-18.30, în timp ce reclamanta nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii”, a transmis IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, scrie Agerpres.

Au murit din cauza unei depășiri neregulamentare

Luni, trei persoane, respectiv un bărbat de 56 de ani, fiica acestui, de 31 de ani, şi nepoţelul de 2 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe DN 2-E 85, în localitatea Secuieni.

La volanul autoturismului se afla femeia, care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La rândul ei, autoutilitara a intrat într-un autoturism.

În accident au murit cele trei persoane din primul autoturism. Au fost rănite alte trei persoane din celelalte două autovehicule.

Citește și: Un bărbat a fost mâncat de crocodilii de la o crescătorie din Cambodgia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS