17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInterlop găsit mort în casă chiar de ziua lui

Interlop găsit mort în casă chiar de ziua lui

Un interlop din Arad a fost găsit mort în casă chiar de ziua lui. Alarma a fost dată de fratele lui, care nu mai reuşea să îl contacteze de câteva zile, relatează Agerpres.

„Belmondo de Arad” a fost condamnat în trecut pentru şantaj, ameninţare şi conducere fără permis. Bărbatul a fost găsit mort în casă joi, zi în care împlinea 48 de ani.

Marius Datcu a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori. El fusese condamnat în 2009 la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare. În alt dosar a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani.

Găsit mort în casă, fără semne de violenţe

Joi seară, pompierii arădeni au intrat în apartamentul bărbatului însoţiţi de poliţişti, după ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu reuşea să-l contacteze telefonic de câteva zile. Cadavrul a fost găsit în locuinţă, la prima vedere fără urme de violenţă pe corp.

„Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22.30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, a transmis vineri ISU Arad.

S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cauza decesului.

Citește și: Un bărbat prins la furat a treia oară în acelaşi magazin s-a bătut cu paznicii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS