12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat prins la furat a treia oară în acelaşi magazin s-a bătut cu paznicii

Un bărbat prins la furat a treia oară în acelaşi magazin s-a bătut cu paznicii

Un bărbat prins la furat a treia oară în acelaşi magazin s-a bătut cu paznicii. Tânărul din judeţul Arad a fost arestat preventiv, informează Observatornews.

Bărbatul este suspectat că a furat de două ori, într-o singură zi, dintr-un magazin din Oradea. Oprit la ieşirea din magazin de către agenţii de pază, acesta i-a bruscat, încercând să scape cu maşina de înfiletat pe care o sustrăsese.

S-a bătut cu paznicii

Bărbatul, de 24 de ani, din comuna arădeană Mişca, este suspectat că a furat de două ori, în decurs de câteva ore, din acelaşi magazin. Când a fost prins, a devenit violent cu agenţii de pază.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, miercuri, 24 mai, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Oradea, ar fi sustras un cleşte şi o maşină de înfiletat. Ulterior, în jurul orei 17.30, din acelaşi magazin, ar fi sustras o altă maşină de înfiletat. La ieşirea din magazin, în momentul în care a fost oprit de către agenţii de pază ai societăţii, ar fi întrebuinţat acte de violenţă asupra paznicilor, împingându-i şi îmbrâncindu-i, pentru păstrarea bunului sustras şi pentru a-şi asigura scăparea. Agenţii de securitate nu au suferit leziuni fizice în urma agresiunii”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii îl mai suspectează pe tânăr că, în aceaşi zi, a condus, pe raza municipiului Oradea, un autoturism neînmatriculat. Iniţial, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Joi, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui. El este acuzat de tâlhărie, furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Citește și: Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu decernează titlul de Doctor Honoris Causa Doinei Lemny

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS