17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal în Capitală pe tema palmierilor

Scandal în Capitală pe tema palmierilor

Scandal în Capitală pe tema palmierilor. Palmierii plantați de Robert Negoiță în zona Unirii și scoși luni de Nicușor Dan au ajuns înapoi la Primăria Sectorului 3. „Cu ce îl deranjau niște copaci? El nu e în stare să planteze nicio păpădie”, a replicat primarul Sectorului 3, spunând că primarul Capitalei a lipsit de la lecția privind fotosinteza.

Reamintim că în weekend, primarul Robert Negoiță a plantat palmieri în Piața Unirii din București, în zona din dreptul magazinului Unirea. Aici, a amenajat trotuarele și câteva spații verzi fără acordul Primăriei Capitalei, conform hotnews.ro.

„Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță”

Luni, palmierii au fost scoși, după ce acolo au mers și primarul Capitalei, Nicușor Dan, și viceprimarul Horia Tomescu, care a acuzat că lucrările au fost ilegale. „Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță”, a spus viceprimarul Horia Tomescu.

În cursul după-amiezii, palmierii lui Negoiță, încărcați în camioane, au fost trimiși de Nicușor Dan la Primăria Sectorului 3.

Robert Negoiță s-a lansat într-un nou atac la adresa primarului Capitalei: „În loc să demonstreze că este în stare să facă ceva, iată că primarul care nu face nimic face ceva rău. Cu ce îl supărau câțiva copaci într-o zonă în care aerul este foarte poluat (…)

Ce nu știe dumnealui, probabil că a lipsit de la lecție, este că acești copaci folosesc în procesul de fotosinteză. (…) E fix ce avem nevoie în acest oraș – de cât mai mult oxigen (…) Eu nu l-am văzut să planteze măcar o păpădie”.

Palmierii au costat 1000 de lei bucata

Palmierii au costat 1000 de lei bucata. Primarul general acuză că lucrarea a fost făcută fără avizul municipalităţii. De altfel şi Poliţia Locală din Primăria Capitalei a amendat primăria de sector cu 10.000 de lei. Palmierii au fost duşi din Piaţa Unirii în faţa sediului primăriei de sector.

Citeşte şi: Studenții UCB s-au întâlnit cu deținuții din Penitenciarul Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS