14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMesajul principesei Margareta pentru regele Charles al III-lea

Mesajul principesei Margareta pentru regele Charles al III-lea

Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, a transmis, sâmbătă, un masaj cu prilejul încoronării Regelui Charles al III-lea.

Regele Charles al III-lea este un prieten al României şi are o profundă înţelegere a continentului european, în întregimea lui, afirmă Custodele Coroanei române.

Mesajul Principesei Margareta

„Încoronarea de astăzi, la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiție istorică de o mie de ani. O tradiție care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluții și fundamentale schimbări ale lumii.

Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a Regatului Unit și a Commomwealth. Întreaga mea viață am fost martora devotamentului său față de Coroană și Națiune.

Suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre și are o profundă înțelegere a continentului european, în întregimea lui.

Principele Consort și cu mine urăm Regelui și Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun al țării lor și al lumii întregi!”, se arată în mesaj.

Citește și: Programul încoronării Regelui Charles al III-lea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS