12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO româncă a bătut un polițist italian după ce a pierdut la păcănele 

O româncă a bătut un polițist italian după ce a pierdut la păcănele 

O româncă aflată sub influența alcoolului a bătut un polițist italian. Acesta venise cu câțiva colegi după ce românca fusese reclamată că distrugea un local deoarece pierduse la păcănele. 

Românca a fost reținută și acuzată de violență, amenințare și ultraj, scrie Stiridiaspora.

Polițiștii din Ancona au intervenit vineri seară într-un local din Piano San Lazzaro, unde un angajat a semnalat prezența unei femei care ar fi deteriorat interiorul sediului comercial al unei firme de jocuri. 

Ajunși la fața locului, agenții au identificat în afara clubului o româncă, de 39 de ani, aflată sub influența alcoolului. Femeia ar fi fost agresivă cu polițiști, cu unii clienți ai restaurantului și cu unii trecători.

Potrivit celor relatate de angajatul clubului, femeia, după ce a jucat la aparate de joc, ar fi lovit cu pumnii și picioarele mobilierul clubului.

Când i-au cerut să plece, ar fi răspuns cu blesteme și amenințări, spărgând și o sticlă de lichior. A lovit cu sticla de pământ și apoi a dat cu ea de masa de biliard. De asemenea, la plecare, ar fi aruncat pe jos un stingător.

Când au văzut-o polițiștii, unul dintre ei a sărit să o imobilizeze, iar românca l-a lovit cu piciorul. Ajutat de colegi, acesta a reușit să o încătușeze. 

Polițiștii au cerut ajutoare unei ambulanței pentru transferul româncei la spital.

Citește și: Un interlop a fost lăsat fără mâini de rivalii săi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS