25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr care a răpit şi violat o fetiţă, predat poliţiei de propriul tată

Tânăr care a răpit şi violat o fetiţă, predat poliţiei de propriul tată

Un tânăr care a răpit și agresat sexual o fetiță de şase ani, a fost predat poliției de propriul tată. Acesta şi-a recunoscut fiul în imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere, informează Observatornews

Lewis Jones, de 24 de ani, din Allerton, Anglia, a răpit și violat o fetiță care se juca pe un câmp cu verișoara ei, în apropierea casei unei rude. Tânărul a luat-o în brațe și a fugit cu ea spre o zonă împădurită. El i-a acoperit gura pentru a-i înăbuși țipetele de ajutor.

Tânărul care a răpit şi violat o fetiţă, condamnat la închisoare pe viaţă

Conform presei, înainte de atac, Jones a stat pe o bancă și le-a fotografiat pe fetițe. Timp de 30 de minute, cât a fost singur cu ea, Jones a supus-o pe copilă unui atac sexual violent. Jones a lăsat-o să plece doar după ce a auzit familia ei strigându-o, în încercarea disperată de a o găsi.

El a fost predat poliției de propriul tată, care a văzut fotografiile fiului său publicate de poliția din Greater Manchester.

Poliția a spus că localnicii se simt acum „speriați” să își lase copiii să se joace afară, incidentul provocând un sentiment de „frică și neîncredere” în zonă.

Jones, care era deja anchetat pentru presupusul abuz sexual asupra unui copil atunci când a răpit-o pe fată, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Citeşte şi: Jandarmii gorjeni, la datorie în minivacanța de 1 Mai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS