10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie l-a ucis pe fostul concubin când acesta i-a cerut să facă sex

O femeie l-a ucis pe fostul concubin când acesta i-a cerut să facă sex

O femeie este acuzată că şi-a ucis fostul concubin, înjunghiindu-l atunci când acesta, băut fiind, i-ar cerut să întreţină relaţii sexuale, informează News.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventivă, a unei femei, de 41 de ani, pentru  săvârşirea infracţiunii de omor.

“În fapt, în seara zilei de 20.03.2023, victima V.A., în vârstă de 53 de ani (fostul concubin al inculpatei), a consumat băuturi alcoolice împreună cu inculpata B.M.G. şi cu actualul ei concubin, la domiciliul inculpatei din oraş Aleşd, cartier Obor. Pe fondul consumului de alcool, victima V.A. şi-a manifestat dorinţa de a întreţine relaţii sexuale cu inculpata B.M.G., fosta concubină, care fiind iritată de atitudinea victimei, i-a aplicat acesteia, cu un cuţit de bucătărie, o lovitură la nivelul hemitoracelui stâng anterior, regiune pectoral stângă, cu consecinţa lezării inimii şi a pericardului, ceea ce a condus la decesul victimei”, se arată în comunicat. 

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

Citeşte şi: Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fetiţa lângă o şcoală din Germania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS