24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat şi-a înjunghiat mortal fetiţa lângă o şcoală din Germania

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fetiţa lângă o şcoală din Germania

Un bărbat din Germania a sunat la poliție, luni seară, anunțând că se află în zona unei școli din oraşul Ulm, împreună cu fetița lui de şapte ani, pe care a ucis-o. Ajunși la locul indicat, ofițerii au găsit trupul fără viață al copilei, alături de care se afla tatăl criminal, relatează Observatornews.

„Mi-am ucis fiica de 7 ani!”. Sunt cuvintele pe care le-a auzit un ofițer de poliție, luni seară, din gura unui bărbat care sunase la secție ca să anunțe că și-a înjunghiat mortal copila de doar câțiva anișori.

Apelul a fost făcut în jurul orei 17.20, iar atacul oribil ar fi avut loc în fața unei școli din Ulm, oraș aflat în landul german Baden-Württemberg.

Mai multe echipaje de poliție au plecat în grabă spre locul indicat de individ și, odată ajunși, în fața agenților s-au derulat imagini îngrozitoare. Pe iarbă, zăcea trupul fără viață al fetiței, alături de care se afla tatăl criminal. 

Bărbatul a fost arestat și dus la secția de poliție.

Anchetatorii continuă cercetările, fundalul acestui act oribil fiind încă neclar.

Trei copii, uciși de Paște, în Germania

Cu o zi înainte de această crimă șocantă, în Duminica Paștelui, o mamă din Hockenheim, la 200 de kilometri distanță, a sunat la poliție după ce și-a ucis cei doi fii, cu vârste de şapte și nouă ani. 

„Copiii erau cel mai important lucru din viața ei. Dar ea mi-a spus odată că au fost întotdeauna probleme cu soțul ei, pentru că voia să-i ia custodia”, a declarat pentru Bild un vecin al femeii.

Potrivit unui martor, femeia a fost dusă cu cătușe la secția de poliție fără să se opună.

Citeşte şi: Medicul chirurg Gheorghe Neață, reținut din nou de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS