17.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a cerut despăgubiri pentru că un om a murit lângă ea în avion

O femeie a cerut despăgubiri pentru că un om a murit lângă ea în avion

O pasageră a cerut despăgubiri companiei aeriene British Airways după ce un bărbat a murit în avionul cu care călătoreau, scrie Rotalianul.com.

Într-un comentariu lung, care între timp a fost șters de pe pagina de Facebook British Airways Complaints Advice, femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, afirmă că incidentul s-a petrecut în timpul unui zbor, din 21 decembrie 2022, din Jamaica spre Londra.

Pasagera a menționat că zbura împreună cu cei cinci copii și sora ei când a început urgența medicală.

Nemulțumită, aceasta susține că British Airways nu a făcut „nimic” pentru a o compensa pentru „trauma extremă” suferită văzând moartea persoanei din fața ei, relatează publicația britanică Mirror.

„Un pasager aflat cu două rânduri în spatele nostru a murit în cel mai îngrozitor mod, oferindu-ne cea mai traumatizantă experiență în timpul unui zbor. Niciodată în viața mea nu am văzut să i se aplice cuiva șocuri electrice cu defibrilatorul sau resuscitare cardio-respiratorie și niciodată nu m-aș fi așteptat ca asta să se întâmple în timpul unui zbor spre casă”, a punctat aceasta, conform The Mirror.

Nemulțumită că nu a primit destulă mâncare și băutură

O altă problemă pe care a avut-o cu decesul care i-a stricat liniștea a fost că a perturbat serviciul obișnuit de băuturi.

„Serviciile din timpul zborului au fost oprite și, în afară de masa inițială, băuturile… au fost întrerupte, așa că nu am primit o experiență de zbor completă pentru care am plătit”, s-a plâns pasagera nemulțumită.

Imediat după ce a menționat că persoana a murit, femeia s-a plâns de întârzierea zborului.

„Zborul în sine a fost întârziat cu aproape trei ore, ceea ce a fost foarte frustrant în sine”, a scris ea.

Pasagera nemulțumită a reclamat că întârzierea a „stricat rutina” și i-a făcut pe copii agitați.

Compania aeriană a oferit familiei o „cantitate limitată” de tichete alimentare care echivalau doar cu „o masă”, a continuat să se plângă femeia, înainte de a critica avionul pentru lipsa de curățenie.

Pasagera a încheiat cerând despăgubiri și întrebând British Airways ce vor face pentru a îmbunătăți „serviciile în viitor”.

„În niciun caz nu este acceptabil și nu ar trebui să fie normalizat sau trecut sub tăcere”, a încheiat ea.

Femeia a fost acuzată de egoism și lipsă de empatie față de persoana decedată

Un purtător de cuvânt al British Airways a declarat: „Siguranța este întotdeauna prioritatea noastră supremă și colegii noștri din echipaj s-au concentrat pe acordarea primului ajutor.”

Personalul de cabină este instruit să gestioneze urgențele medicale – când se întâmplă un incident, încearcă adesea să continue serviciile la bord după plan, acolo unde este posibil.

Plângerea a devenit virală atunci când cineva a observat-o pe Facebook și a postat-o pe forumul FlyerTalk.

Multe persoane au considerat că nu a fost suficient de sensibilă față de persoana care a murit tragic în timpul zborului.

„Această sărmana persoană și-a pierdut viața și tot ce o preocupa era să-și ia micul dejun înainte de a ateriza la Londra. Eu, eu, eu, eu”, a scris o persoană.

Un alt utilizator a adăugat: „Tot ce văd în acel text este ‘eu, eu, eu, eu, eu, eu… eu și eu’”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS