2.3 C
Craiova
marți, 5 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUnul dintre fii lui Sile Cămătarul a fost extrădat din Italia

Unul dintre fii lui Sile Cămătarul a fost extrădat din Italia

Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, a fost preluat din Italia de către autoritățile române, urmând să fie dus în penitenciar pentru a executa pedepsa de 3 ani și 7 luni de închisoare. El era dat în urmărire internațională după ce fugise din țară, fiind depistat în luna ianuarie în Italia, scrie Hotnews.

Conform Poliției Române, luni, în urma cooperării polițienești dintre IGPR și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Autorității Naționale a Penitenciarelor pentru a fi dus în penitenciarca să își ispășească pedeapsa.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis în 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin provizoriu de protecție.

În timp ce se afla în perioada de supraveghere, după ce a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis, a pocnit un pieton pe zebră și a fugit de la locul faptei, Daniel Cămătaru a fost arestat. A fost băgat la răcoare după ce iubita lui, Giorgiana I., a obținut un ordin de protecție împotriva sa, iar interlopul l-a ignorat. Femeia a renunțat la acuzații, însă dosarul a mers mai departe, iar fiul lui Sile a fost condamnat.

În 16 ianuarie, Vasile Daniel Balint, care era dat în urmărire internațională, a fost prins în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS