16.8 C
Craiova
duminică, 11 iunie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr cerșea la mănăstire ca să aibă bani de pariuri

Un tânăr cerșea la mănăstire ca să aibă bani de pariuri

Un tânăr pasionat de pariuri, care pretindea că este orb şi le cerea bani celor care veneau la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol când jandarmii l-au luat la întrebări şi i-au cerut un card, scrie Ziare.com.

Bărbatul era ajutat de un complice care îl ghida printre credincioși și se prefăcea că nu vede pentru a face rost de banii de care avea nevoie pentru a paria.

Jandarmii aflaţi în curtea mănăstirii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă şi l-au luat la întrebări.

Așa au găsit mai multe carduri de la diferite case de pariuri.

„În acest weekend, comportamentul suspect a doi bărbați a atras atenția jandarmilor ilfoveni, aflați în patrulare în zona Mănăstirii Cernica.

Unul dintre aceștia avea un baston specific persoanelor nevăzătoare, iar celălalt îl conducea către grupurile de persoane care mergeau la slujbă, pentru a cere diferite sume de bani.

Jandarmii s-au apropiat și au observat că bărbatul „nevăzător” folosea bastonul într-o manieră atipică, fapt ce i-a determinat să îl legitimeze. Cu acest prilej, au fost descoperite mai multe carduri de la diferite case de pariuri, dar și un card bancar de culoare albastră. În momentul în care jandarmii i-au cerut să prezinte acel card, bărbatul în cauză l-a arătat fără ezitare, dovedind astfel că vede foarte bine.

Întrucât cel vizat nu a putut prezenta un document din care să reiasă afecțiunea pe care o are, ci doar unele care atestau „calitatea” de parior, jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală, existând suspiciunea de săvârșire a infracțiunii de înșelăciune”, scrie într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS