8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘoferul drogat care a lovit o femeie şi o fetiță pe trecere de pietoni, pus sub control judiciar

Șoferul drogat care a lovit o femeie şi o fetiță pe trecere de pietoni, pus sub control judiciar

Șoferul care sâmbătă seară a lovit o femeie şi o fetiţă de şase ani pe o trecere de pietoni din Ploieşti, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, va fi cercetat sub control judiciar. Cele două sunt în spital, cu fracturi şi alte leziuni, informează News.ro.

Şoferul, de 24 de ani, care sâmbătă seară a lovit pe o trecere de pietoni din Ploieşti o femeie de 40 de ani şi o fetiţă de 6 ani şi despre care poliţiştii au constatat că se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv va fi cercetat sub control judiciar. 

El a fost eliberat, după ce a fost reţinut timp de 24 de ore. 

Conform martorilor, tânărul a pătruns pe linia de tramvai şi, în dreptul unui scuar, pe unde nu avea voie să treacă, le-a lovit în plin pe cele două, care traversau regulamentar Șoseaua Nordului, una dintre cele mai circulate străzi din Ploieşti. Victimele sunt internate în spital, iar pe numele şoferului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Testul de alcoolemie a arătat că bărbatul nu consumase alcool, dar drugtestul a demonstrat că luase marijuana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS