10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a bătut trei polițiști a fugit din spital

Bărbatul care a bătut trei polițiști a fugit din spital

Bărbatul din Brăila care a bătut trei poliţişti, după ce a reuşit să îi ia tonfa unuia dintre ei, a fost „pierdut” de la spital, acolo unde fusese dus după incident.

Joi, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost chemați pentru că bărbatul, de 59 de ani, extrem de agresiv, vandaliza mașina unui vecin.

Bărbatul s-a înfuriat și mai tare la vederea polițiștilor, astfel că s-a năpustit și asupra lor și i-a lovit, inclusiv pe polițistă.

Într-un final, după scandal, agenţii au reuşit să îl imobilizeze şi să îl ducă la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Pantelimon”.

Ulterior, bărbatul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, după ce medicul de la Spitalul de Psihiatrie a decis că trebuie să primească îngrijiri medicale pentru că a fost rănit în timpul incidentului.

Din motive încă necunoscute, în timp ce se afla la Urgenţe, bărbatul a fost „pierdut” de polițiștii care îl însoțeau.

După câteva ore, vecinii acestuia au sunat la 112 şi au anunţat că bărbatul, care suferă de probleme psihice, s-a întors acasă.

IPJ Brăila a confirmat că bărbatul a fugit din spital. Polițiștii au fost anunțați chiar de vecinii acestuia că s-a întors acasă și au așteptat mandat de la judecător pentru a putea intra în locuința acestuia, unde se presupunea că se află.

 El ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie și acum este cercetat pentru ultraj şi distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS