19.5 C
Craiova
vineri, 22 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr a stropit cu benzină casa tatălui său şi i-a dat foc

Un tânăr a stropit cu benzină casa tatălui său şi i-a dat foc

Un bărbat este cercetat pentru violare de domiciliu şi distrugere, după ce stropit cu benzină un imobil și i-a dat foc. Incendiul s-a extins la o altă clădire. Prejudiciul este de aproximativ 60.000 de euro.

Polițiștii din București au reținut marți un bărbat, în vârstă de 28 de ani, cercetat pentru violare de domiciliu și distrugere.

”La data de 14 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere. 

În fapt, la data de 13 martie 2023, în jurul orei 16.30, Secția 8 Poliție a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu. 

Echipajele de pompieri s-au deplasat la fața locului și au intervenit în vederea lichidării incendiului. 

Prejudiciu de aproximativ 60.000 de euro

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate de polițiștii Secției 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanță inflamabilă, ar fi declanșat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperișul și pereții casei.  

Ulterior, incendiul s-a extins la un alt imobil deținut de persoana vătămată, provocând distrugeri la fațada unui perete.  

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 60.000 de euro. 

Bănuitul a fost depistat la scurt timp și a fost condus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispus controlul judiciar.  

Cercetările sunt continuate de către  Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS