17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBătrân ucis cu o cărămidă de un vecin venit să-i fure o raţă

Bătrân ucis cu o cărămidă de un vecin venit să-i fure o raţă

Bărbatul de 62 de ani din judeţul Satu Mare care a fost găsit mort, luni, în curtea locuinţei sale, a fost ucis de un tânăr care îi era vecin şi pe care l-a prins la furat. Procurorii au precizat că agresorul a intrat în curtea victimei pentru a fura o raţă, a fost surprins de proprietar şi l-a lovit pe acesta de mai multe ori cu o cărămidă în cap, informează News.ro.

Vecinii victimei au intrat la bănuieli în momentul în care au observat că uşa casei era larg deschisă, iar animalele prin curtea casei, nesupravegheate. Aceştia l-au sunat pe şeful de post, care a venit, a intra în gospodărie şi l-a găsit pe bărbat mort în bătătură.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a fost reţinut pentru omor calificat şi tentativă la furt calificat.

“Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F., însoţit de suspecţii S.D. şi L.M., pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuinţa victimei T.I. din localitatea Trip cu intenţia de a sustrage o raţă. Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului, fiind surprins şi recunoscut de victima alertată de animalele domestice.

Suspecţii, speriaţi, au părăsit locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă şi cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat. 

Agresorul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS