29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat beat a aruncat un cocteil molotov în sala de aşteptate a Poliţiei Huedin

Un bărbat beat a aruncat un cocteil molotov în sala de aşteptate a Poliţiei Huedin

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a aruncat un cocteil molotov în sala de aşteptare de la parterul sediului politiei din oraşul Huedin. Agenţii aflaţi în hol au scăpat fără arsuri, dar focul a distrus uşa de la intrare. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Înainte de a comite fapta, bărbatul a făcut un live pe facebook în care a adresat insulte politiştilor, scrie Dejeanul.

Incidentul a avut loc marţi seară, la ora 17.

Bărbatul, care are dublă cetăţenie, română şi marocană, a băut câteva beri într-un bar din oraş, iar apoi a mers la sediul politiei din Huedin, supărat fiind pe politisti.

Bărbatul a fost suprins de camerele de supraveghere când a mers cu cocteil molotov în mana la sectia de politie, a deschis uşa de la intrare şi a aruncat sticla incendiară.

Politiştii din clădire au ieşit în curte, iar cu un extinctor au reuşit să stingă usa cuprinsă de flăcări.

Bărbatul a fost imediat imobilizat şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Înainte de a merge să dea foc sediului politiei, bărbatul a facut un live pe facebook, din barul în care a băut, în care i-a insultat pe poliţisti. 

Acesta a mai avut si ân trecut probleme cu legea, tot pentru fapte cu violentă. El va fi prezentat miercuri unui judecator de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. Va fi cercetat pentru distrugere prin incendiere si ultraj si riscă până la 12 ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS