16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat lovit mortal de o creangă pe când tăia un copac în pădure

Bărbat lovit mortal de o creangă pe când tăia un copac în pădure

Un bărbat din municipiul Baia Mare şi-a pierdut viaţa în timp ce tăia un copac în pădurea din vecinătatea localităţii Dumbrăviţa, a informat, miercuri, IPJ Maramureş, citat de Agerpres.

„Poliţiştii din localitatea Groşi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană a fost lovită de un copac şi a decedat în pădurea comunei Dumbrăviţa. Deplasaţi la faţa locului, a fost identificată victima ca fiind un bărbat de 50 de ani din Baia Mare.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce victima exploata lemne în scop personal, o creangă dintr-un copac i-a căzut probabil în cap. I-au fost efectuate manevre de resuscitare de către membrii echipajului SMURD sosit la faţa locului, din nefericire fiindu-i declarat decesul”, a spus Ionela Cozma.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai precizat Ionela Cozma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS