16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBorsetă plină cu bani, returnată pasagerului care o uitase în tren

Borsetă plină cu bani, returnată pasagerului care o uitase în tren

O borsetă cu peste 20.000 de lei, uitată în vagonul unui tren de un bătrân, i-a fost returnată acestuia după ce o pasageră a anunțat patrula de pe peronul gării, informează Știri de Cluj.

Întâmplarea a avut loc marți, pe peronul gării din Cluj-Napoca, cap de linie pentru garnitura care circula de la Mediaș la Cluj-Napoca.

La scurt timp după ce trenul a ajuns la destinație, o femeie s-a înștiințat echipajul mixt de pe peron că într-unul dintre vagoanele garniturii se află o borsetă, cel mai probabil uitată de proprietar. Echipajul, format dintr-un polițist și jandarm, a găsit borseta în locul indicat de femeie. Pe lângă documente personale, în interior se aflau și peste 20.000 de lei.

„Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Pe baza documentelor personale, bărbatul a fost, însă, repede identificat.

„Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior”, au transmis cei de la IPJ Cluj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS