14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer beat a avariat o maşină de poliţie parcată în faţa secţiei

Un şofer beat a avariat o maşină de poliţie parcată în faţa secţiei

O maşină de poliţie staţionată pe marginea DN 7C, în localitatea Bascov, a fost avariată de o autoutilitară al cărei şofer consumase alcool, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres.

„O autospecială de poliţie repartizată Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, care se afla staţionată pe DN 7C, în apropierea sediului secţiei de poliţie, a fost avariată de către o autoutilitară, al cărei conducător auto nu a oprit la locul faptei.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul autovehiculului în cauză, bărbat de 35 de ani, din Bascov, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta se află sub influenţa alcoolului”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Deoarece valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită”, precizează IPJ Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS