20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer beat a intrat cu autobuzul școlar într-o casă, în SUA

Un șofer beat a intrat cu autobuzul școlar într-o casă, în SUA

Un șofer beat a intrat cu un autobuz școlar de dimensiuni mari într-o casă din New Jersey, vineri dimineață, lovind-o atât de tare încât a afectat fundația și a compromis întreaga structură, conform NBC New York.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9 dimineața, în West Caldwell, lângă Terrace Place și Passaic Avenue. La bordul autobuzului nu se afla niciun copil. Martorii au spus că șoferul a fost condus de la fața locului cu cătușe, după ce a reușit să iasă din autobuz prin ieșirea de urgență din spate.

Polițiștii au spus că șoferul dusese elevii la Școala Profesională din Essex County, aflată la 3 mile distanță, chiar înainte de accident.

Șoferul, identificat ulterior ca fiind Anthony Stuckey, în vârstă de 37 de ani, din Newark, a suferit răni ușoare, dar a refuzat asistența medicală la fața locului, au spus oficialii. El a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate, precum și de 15 capete de acuzare de punere în pericol a unor copii, pentru că poliția a spus că i-a s-a urcat la volan deși avea un conținut de alcool în sânge de peste 0,04%.

Nimeni nu se afla în casă în acel moment, dar i-a fost afectată fundația și compromisă integritatea structurală, a spus poliția din West Caldwell. Autobuzul de 13 tone a intrat în casă cu atâta forță încât a spart podeaua de lemn și a intrat în subsol.

Proprietarul casei a spus că se bucură că nimeni nu a fost rănit sau în interiorul casei în acel moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS