10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO profesoară a ameninţat un elev cu note mici dacă refuza să facă sex cu ea

O profesoară a ameninţat un elev cu note mici dacă refuza să facă sex cu ea

O profesoară din statul american Missouri a fost arestată după ce ar fi violat un elev de 16 ani. Ea l-ar fi ameninţat pe băiat că îi va scădea notele dacă nu se conformează cerințelor ei de natură sexuală, relatează Daily Star, citat de Stirile ProTV.

Lena Stewart, în vârstă de 26 de ani, preda la liceul Nixa din Missouri. Faptele de care este acuzată s-au petrecut în toamna anului trecut, cel care a reclamat-o fiind chiar elevul de 16 ani.

Băiatul susține că femeia i-ar fi spus că ”nu trebuie să muncească prea mult” pentru a primi o notă bună și că este ”îngrijorată” că notele lui vor fi mai mici dacă nu se conformează cerințelor ei sexuale.

Prima întâlnire a celor doi ar fi avut loc în mașina femeii. Acolo s-au sărutat și au ajuns până în punctul în care au renunțat la haine, a declarat elevul. El ar fi spus atunci că nu se simte confortabil și că vrea să se ducă acasă.

La a doua întâlnire, elevul a spus că s-au sărutat și că au întrețiunt relații sexuale.

După acest incident, femeia a fost trimisă în concediu administrativ.

”Am aflat astăzi că au fost depuse acuzații împotriva Lenei Stewart, profesoară la liceul Nixa. Luăm extrem de în serios orice acuzație de conduită inadecvată, așa că, atunci când a fost făcută o acuzație, districtul a urmat politica și procedura și apoi a plasat-o pe Lena Stewart în concediu administrativ și va continua să urmeze politica și procedura consiliului atunci când abordează această situație. Districtul va lucra cu autoritățile competente în timp ce își desfășoară investigația și va coopera pe deplin cu orice este nevoie”, a declarat purtătorul de cuvânt al autorității educaționale, Zac Rantz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS