0.9 C
Craiova
miercuri, 29 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTrafic aglomerat pe Valea Prahovei

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei

Este trafic aglomerat pe Valea Prahovei, la această oră. Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să folosească ruta Săcele – Cheia – Ploieşti pentru a evita traficul aglomerat care este înregistrat duminică în staţiunile de pe Valea Prahovei, scrie news.ro.

În judeţul Braşov, începând cu ora 13.00, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, precizează Centrul Infotrafic al IGPR.

 O deviere a traficului este valabilă şi pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1, mai arată sursa citată.

Valorifele de trafic pe DN1 Bucureşti-Braşov, în această duminică, sunt următoarele: – Centura de Vest a municipiului Ploieşti înregistrează trafic normal în ambele sensuri; în Comarnic, traficul este intens pe sensul de mers către Braşov, coloană în mişcare de la km 105, până la km 107; în Buşteni, tot trafic intens, coloană în mişcare de la km 129 până la km 131 zona centrală Buşteni, iar pe sensul de mers către Capitală, coloană de auto de la limită cu judeţul Braşov, până la km 131 zona centrală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS