16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român din Spania și-a pierdut viața într-un accident teribil

Un român din Spania și-a pierdut viața într-un accident teribil

Tragedie în Spania, pe autostrada N-111, în municipiul Albelda de Iregua, regiunea La Rioja, acolo unde miercuri după-amiază, doi șoferi și-au găsit sfârșitul în urma unui accident înfiorător. Victimele sunt un român de 41 de ani, care se afla la volanul unei dube, și un medic spaniol de 62 de ani, care conducea un SUV. Cei doi au rămas încarcerați după impactul frontal, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva, fiind declarați decedați, informează Observatornews.

Din primele verificări, se pare că unul unul dintre cele două vehicule ar fi putut intra pe contrasens, pe un troson cu linie continuă, unde depășirile sunt interzise. În plus, scrie publicația La Rioja, vizibilitatea este redusă din cauza înclinării drumului. A urmat un impact frontal devastator, în urma căruia ambii șoferi au murit pe loc.

Duba era condusă de un român în vârstă de 41 de ani, rezident în Logroño, în timp ce la volanul SUV-ului se afla José María Méndez Bayón, de 62 de ani, medic anestezist la spitalul Viamed Los Manzanos. Locuia în Nalda și, în momentul producerii accidentului, era în drum spre serviciu. 

Cei doi șoferi au rămas blocați între fiare, după impact. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerați, însă, din păcate, niciunul dintre ei nu mai era în viață.

Medicul José María Méndez Bayón era originar din Valladolid și lucra în La Rioja din 2004. 

Românul mort în accident locuia în Logroño. Bărbatul de 41 de ani conducea o dubă a companiei AC Reformas y Decoración, care are sediul în capitala La Rioja, potrivit espanadiario.es.

Acesta este primul accident mortal care are loc pe drumurile din La Rioja în anul 2023, după un 2022 închis cu 12 morți și 73 de răniți grav. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS