35.6 C
Craiova
marți, 25 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie plecată la muncă în Italia, bătută de fiu pentru că l-a abandonat

Femeie plecată la muncă în Italia, bătută de fiu pentru că l-a abandonat

Un tânăr român rezident la Rimini a fost judecat pentru abuz în familie după ce și-a maltratat mama pe motiv că l-a abandonat în copilărie, când a decis să plece la muncă în Italia, informează Rotalianul.com.

Băiatul a fost încredințat de mamă bunicii, iar ulterior a venit și el în Italia. Cu toate acestea, i-a reproșat mereu mamei că l-a abandonat.

Femeia, care acum are 45 de ani, după ce și-a găsit un loc de muncă și a dobândit o anumită stabilitate financiară l-a adus la Rimini, alături de ea.

După cum a reieșit în timpul audierii, însă, tânărul nu și-a iertat niciodată mama că l-a lăsat acasă, cu bunica, iar relația dintre cei doi a fost de-a lungul timpului tensionată.

Situația s-a înrăutățit în 2019, când băiatul ar fi ridicat pentru prima dată mâna împotriva mamei sale, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a făcut atunci plângere la poliție, fiului său fiindu-i interzis să se mai apropie de mama sa.

Mai apoi, tânărul a rămas fără serviciu și s-a dus să locuiască cu mama, în ciuda măsurii restrictive. El a continuat să o maltrateze și să-i ceară bani. În cele din urmă, băiatul a fost arestat pentru maltratare în familie și estorcare.

Tânărul a fost condamnat pentru abuz în familie la un an și patru luni de închisoare, cu suspendarea pedepsei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS