11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil şi mama lui, băgaţi în spital de o şoferiţă vitezomană

Un copil şi mama lui, băgaţi în spital de o şoferiţă vitezomană

O femeie și fiul ei de şapte ani au fost loviți în plin de un BMW, după ce o șoferiță a depășit în viteză o altă mașină și a pierdut controlul volanului. Mașina i-a spulberat pe cei doi, apoi s-a răsturnat în afara carosabilului. Micuțul este în comă profundă, iar mama lui are fracturi și lovituri la cap, informează Observatornews.

Tânăra de 36 de ani, din comuna Cășeiu, județul Cluj, își ducea fiul la școală în momentul producerii tragediei. Mergeau pe marginea unui drum din localitatea Rugășești când o mașină i-a lovit în plin.

Potrivit polițiștilor clujeni, accidentul a avut loc în această dimineață, pe DN 18B.

Conform poliţiştilor, şoferiţa a efectuat manevra într-o zonă în care era interzisă depășirea, iar după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând cele două persoane. Ulterior, autoturismul s-a răsturnat pe plafon. Ocupanţii maşinii răsturnate au ieşit singuri din ea.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și pompierii din cadrul Detașamentului Dej. Echipajele de prim-ajutor au găsit-o pe mamă și pe fiul ei în stare de inconștiență şi i-au transportat la spitalul din Dej. După evaluare, medicii au decis să fie transferați la Cluj. Din nefericire, copilașul este în comă profundă, iar mama lui este amnezică, are fructuri și a suferit o lovitură la cap.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea nenorocirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS