22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat care se ascundea de poliţie, dat de gol de propriul câine

Bărbat care se ascundea de poliţie, dat de gol de propriul câine

Un bărbat din Braşov condamnat definitiv la închisoare cu executare a fost prins de către jandarmii braşoveni chemaţi să intervină în cazul unui câine agresiv, lăsat liber pe o stradă din municipiu. Înainte de sosirea echipajului Jandarmeriei, animalul a fost văzut urcând într-o maşină, acolo unde a fost găsit alături de stăpânul său pe numele căruia există un mandat. Bărbatul a fost predat poliţiei pentru a fi dus în penitenciar, informează Ziare.com.

Intervenţia jandarmilor a avut loc după ce o persoană a sunat la 112, solicitând sprijinul autorităţilor în condiţiile în care pe strada Avram Iancu din Braşov un câine periculos era lăsat liber.

„Ajunşi la faţa locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla şi stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din faţă al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identităţii acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracţiune la regimul rutier”, a transmis, duminică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov.

Jandarmii au întocmit pe numele condamnatului documentele în baza cărora acesta a fost predat poliţiei pentru a executa mandatul emis pe numele lui.

„În cazul câinelui, au fost anunţate autorităţile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărţit de stăpânul lui”, au precizat jandarmii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS