12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO căţeluşă furată şi-a regăsit stăpânii după doi ani

O căţeluşă furată şi-a regăsit stăpânii după doi ani

O cățelușă furată în urmă cu doi ani de lângă stăpânul său, dintr-o intersecție din sectorul 4 din Capitală, a fost găsită joi de polițiștii locali și predată proprietarului, informează Observatornews.

Un echipaj al Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București, aflat în misiune de patrulare în cartierul Ferentari, a găsit joi un cățel și o cățelușă lângă un gard.

Cătelușa avea microcip, iar după ce a fost contactat stăpânul s-a aflat că fusese furată în urmă cu doi ani.

Şi-a regăsit stăpânii după doi ani

„În cursul zilei de joi un echipaj al Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București, aflat în misiune de patrulare în cartierul Ferentari, a găsit două ghemotoace de blană lângă un gard.

Doi bichoni, fetiță și băiat, stăteau speriați de zgomotul străzii, înghesuiți unul în celălalt. Au fost verificați cu ajutorul cititorului de cipuri și cățelușa a fost identificată. Cel de al doilea, băiețelul, a fost predat către A.S.P.A. în speranța adopției. Datorită cipului implantat a putut fi identificat stăpânul cățelușei. Polițiștii Serviciului Poliția Animalelor l-au contactat telefonic și i-au comunicat vestea găsirii micuței.

Cu lacrimi în glas ne-a relatat că a declarat dispariția Sarei în R.E.C.S. cu doi ani în urmă, de când aceasta a dispărut. Deținătorul bichonului ne-a povestit totodată cum i-a fost furată cățelușa de la intersecția Șoseaua Oltenița cu str. Stoian Militaru. O mașină a oprit lângă ea, au înșfăcat-o și au demarat rapid. Nu a reușit să rețină numărul de înmatriculare pe fondul emoției. De atunci a tot căutat-o, dar fără rezultat. Iată că spiritul sărbătorilor a făcut ca să se reântâlnească și Sara să revină la stăpânii ei iubitori”, a scris pe pagina de Facebook Poliţia Locală Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS