10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCuplurile Macron şi Biden iau cina în privat la un restaurant italian din Washington

Cuplurile Macron şi Biden iau cina în privat la un restaurant italian din Washington

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi Prima Doamnă Brigitte Macron au luat cina la un restaurant italian, la Washington, cu omologul său american Joe Biden şi Prima Doamnă Jill Biden. Această ieşire a avut loc înaintea unui dineu oficial, joi, în cadrul unei vizite de stat, relatează Paris Match, citat de G4media.

Vizita de stat a cuplului Macron în Statele Unite a început miercuri, după ce aceştia au sosit în America marţi seara.

Şeful statului francez s-a întâlnit miercuri, după sosire cu vicepreşedinta americană Kamala Harris, la NASA, iar apoi, seara, împreună cu soţia sa, cu Biden.

Cele două cupluri au luat cina, în privat, la un restaurant, la ieşirea căruia au fost fotografiate.

Această cină precedă dineul oficial de stat de joi seara, la Casa Abă. Evenimentul urmează să se desfăşoare într-un cort, în grădina reşedinţei prezidenţiale. Vor fi mese încărcate cu candelabre şi flori în culorile celor două ţări, a dezvăluit Jill Biden.

Meniul invitaţilor se anunţă copios, relatează BFMTV.

Ce meniu vor avea

Ca antreu, initaţii vor fi serviţi cu homar din Maine cu unt, caviar şi ravioli de dovleac Delicata. Ca fel principal, ei vor servi vită cu pătrunjel, cartofi fierţi, napi şi o cremă de năsturel.

În meniu urmează o selecţie de brânzeturi artizanale americane. Este vorba despre brânză albastră de vacă, brânză cremoasă din Oregon. De asemenea, brânză proaspătă de capră din Califronai şi cheddar din Wisconsin.

Citeşte tot articolul pe G4media.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS