16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateWizz Air vrea să angajeze anul viitor 200 de însoțitori de zbor în România

Wizz Air vrea să angajeze anul viitor 200 de însoțitori de zbor în România

Wizz Air vrea să angajeze 200 de însoțitori de zbor în România anul viitor. Compania a recrutat deja peste 300 de persoane în 2022 și susține că în următorii zece ani vor fi angajați cel puţin 2.000 de membri ai echipajului anual.

Operatorul aerian Wizz Air va găzdui 17 evenimente de recrutare, în octombrie şi noiembrie, în nouă oraşe, inclusiv la baza din Suceava, deschisă recent. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, în următorii zece ani, vor fi angajaţi anual cel puţin 2.000 de membri ai echipajului. La nivelul reţelei sale, compania a atins deja în luna octombrie pragul de 2.500 de însoţitori de zbor pentru acest an.

În 2022, în România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoţitori de zbor

În 2022, în România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoţitori de zbor, iar planul pentru anul viitor este de a recruta alte 200 de persoane pe acest post.

„Dedicată noilor talente şi membrilor echipajului cu experienţă din România, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni, ca parte a eforturilor sale ample de a recruta însoţitori de zbor.

În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava, Bucureşti şi Iaşi, câte două evenimente în Cluj-Napoca şi Craiova, precum şi câte un eveniment în Botoşani (pentru baza din Suceava), Bacău, Sibiu şi Timişoara. Candidaţii sunt aşteptaţi să sosească prompt la orele anunţate pe pagina dedicată a Wizz Air, să fie pregătiţi pentru o zi plină de activităţi, inclusiv o prezentare personală, un joc de rol situaţional, un exerciţiu de grup şi un interviu individual.

Aspiranţii pot alege cel mai apropiat oraş din pagina de evenimente, aplicând şi confirmându-şi participarea. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene”, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Însoţitorii de zbor se pot aştepta la salarii competitive

Reprezentanţi companiei susţin că însoţitorii de zbor se pot aştepta la salarii competitive, suplimentate de plăţi pentru sectoarele de zbor realizate, în funcţie de durata zborului, şi de un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum şi la instruirea specifică industriei, o alocaţie de pregătire pentru cele şase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie şi un program de lucru anunţat în fiecare lună.

Wizz Air operează o flotă de 160 de aeronave Airbus A320 şi A321, compania fiind listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS