8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat dispărut în urmă cu o lună, găsit mort într-o pădure

Bărbat dispărut în urmă cu o lună, găsit mort într-o pădure

Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din judeţul Botoşani, care fusese dat dispărut la începutul lunii septembrie şi care era căutat de atunci, a fost găsit mort, joi, la 6 km distanţă de locul unde a fost văzut ultima dată, informează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a transmis, joi, că poliţiştii care se aflau în zona pădurii Vorona, împreună cu pompieri, şi-l căutau pe bărbatul de 78 de ani dat dispărut în 2 septembrie, au fost anunţaţi de un bărbat cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată în pădure. 

“Poliţiştii s-au deplasat în locul indicat, stabilind că persoana găsită este bărbatul de 78 de ani, din comuna Vorona. Acesta se afla la o distanţă de aproximativ şase kilometri faţă de locul în care a fost văzut intrând în pădure, într-o zonă cu vegetaţie deasă şi teren accidentat”, a arătat sursa citată. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În acest caz urmează să fie făcută necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

La acţiunile de căutare au participat pompieri, jandarmi, poliţişti şi voluntari, acestea fiind făcute şi în pădure, dar şi în zonele din apropierea acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS