20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomânii se plâng pe forumuri că li se fură mașinile în Grecia

Românii se plâng pe forumuri că li se fură mașinile în Grecia

O sibiancă a rămas fără un autoturism BMW Seria 5 în Atena, acesta fiind furat chiar din fața apartamentului pe care l-a închiriat de pe Booking, scrie Turnul Sfatului. Și nu este singura. O altă româncă a scris pe Forum Grecia că își caută cu disperare mașina, o Dacia Logan. De asemenea, românii au mai semnalat că în Halkidiki s-au furat într-o noapte trei mașini Ford Kuga, din parcarea unui hotel, fapt semnalat și pe site-ul playtech, dar și pe forumuri.

Românii cărora li s-au furat mașinile se pare că nu le-au mai găsit.

”Sunt cetățean român, venit în concediu în Grecia. Prin acest mesaj doresc să atrag atenția tuturor, turiști români, străini, autorități  asupra furturilor de mașini, aparținând turiștilor străini, furturi care au loc pe teritoriul Greciei”, așa începe relatarea o sibiancă rămasă fără mașină în timp ce se afla în vacanță în Atena.

Ea spune că le-a dispărut mașina din 1 august, iar de atunci autoritățile elene nu dau niciun semn că ar putea găsi vreodată autoturismul.

”Am sosit în Atena împreună cu familia în dată de 30 iulie 2022 cu scopul de a petrece 3 zile împreună cu rudele pentru ca apoi să ne continuăm vacanță în Syros , insula în care venim an de an. Spre ghinionul nostru, în noaptea de 1 august 2022, autoturismul proprietate personală  (un BMW-535 D, SB01WAP) ne-a fost furat din locul unde era parcat, chiar din față clădirii unde înnoptăm, un apartament închiriat în regim Booking. Furtul a fost raportat imediat autorităților elene”, a povestit sibianca ziariștilor Turnul Sfatului.

Românii care au rămas fără mașina Ford Kuga au semnalat incidentul pe 7 august, iar cei care au rămas fără Dacia Logan au semnalat incidentul pe 9 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS