15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a murit într-un incendiu de vegetaţie dintr-o comună ieşeană

O femeie a murit într-un incendiu de vegetaţie dintr-o comună ieşeană

O femeie, de 72 de ani, din comuna ieşeană Miroslava, a fost găsită fără suflare de pompierii care încercau să stingă un incendiu de vegetaţie, informează Antena3.

Pompierii şi oamenii legii au fost chemaţi de urgenţă în comuna ieşeană Miroslava pentru a stinge un foc de vegetatie.

Au intervenit cinci autospeciale de intervenție şi stingere, două autocisterne pentru stins incendii, o autospecială pentru transport personal, o șenilată şi un echipaj de prim ajutor.

La faţa locului s-au deplasat 31 de pompieri şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea ieșeană.

Nu a fost o intervenție deloc ușoară, căci vântul puternic şi vegetația uscată au facut ca focul să înainteze cu viteză. Puţin a lipsit ca două case să fie cuprinse de flăcări. Doar intervenţia promptă a pompierilor şi a voluntarilor a făcut ca focul să fie stins.

Pompierii au avut însă parte de o imagine de groază. După ce au stins focul, au găsit corpul carbonizat al unei femei. Aceasta avea 72 de ani şi locuia în vecinătate. Oamenii din zonă spun că, cel mai probabil, femeia a fost înconjurată de flăcări şi nu a mai avut cum să scape.

Polițiștii au dispus trimiterea cadavrului la Institutul de Medicină Legala pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si a fost dispusă efectuarea necropsiei. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS